CIVILi me aktivitetet në teren për promovim të vlerave të gjelbra, antinacionalizmit dhe drejtësisë sociale

CIVILi në mënyrë intensive do të vazhdoj me aktivitetet në terren. Gjatë ditës së nesërme ekip nga CIVILi do ta vizitoj rajonin e Vardarit dhe Tikveshit.

Qëllimi i këtyre vizitave është promovim i projektit “Ardhmëri e gjelbër” të cilin CIVILi e zbaton në bashkëpunim me Hajnrih Bell – Sarajevë.

Në orët e paradites CIVILi do t’i vizitoj komunat Gradsko dhe Rosoman, ndërsa në orët e pasdites qytetaret dhe qytetarët e Negotinës dhe Kavadarit do të kenë mundësi të njoftohen më tepër me qëllimet e projektit.

Në info-stëndët qytetare(ë)t e këtyre katër komunave në komunikim të drejtpërdrejtë me ekipin e CIVILit do të mund t’i ndajnë idetë dhe mendimet e tyre për drejtësinë sociale, vlerat e gjelbra dhe antinacionalizmin, por edhe se si ata janë të lidhura dhe ndikojnë në ndryshimet shoqërore.

Nga CIVILi i ftojnë të gjithë qytetaret dhe qytetarët e interesuar, të cilët dëshirojnë t’i ndajnë mendimet e tyre në këta tema dhe kanë ide se si të kontribuojnë për Ardhmëri të gjelbër, të shkruajnë porosi në fejsbuk faqen e organizatës. Ekipi i CIVILit është vazhdimisht i hapur për komunikim të drejtpërdrejtë në info-stendët e numërta në Shkup dhe nëpër tërë shtetin. Më tepër informata rreth aktiviteteve të CIVILit mund të gjeni këtu.

 

Ekipi i CIVILit për komunikata

Please follow and like us:

This post is also available in: Macedonian English

Green CIVIL

FREE
VIEW