Numri i ri i revistës “Forum Analitika”

Promovimi i numrit më të ri të revistës “Forum Analitika”, do të mbahet më 20 tetor, në ora 12, në Kinemanë “Kultura”.

logo-novo-septemvri-20151

Bëhet fjalë për revistë të ripërtërirë e cila ekziston 20 vite. Ky numër, siç na informoi drejtori programor i Forum –Qendrës për hulumtime dhe dokumentim strategjik, Sasho Ordanoski, i dedikohet protestave në vend.

Promovimi do të përcillet edhe  me debat në temën e njëjtë.

Ky është numri i dymbëdhjetë, ndërsa deri në fund të vitit, Forum – Qendra për hulumtime dhe dokumentim, do të publikojë edhe një numër.

Green CIVIL

FREE
VIEW