ЦИВИЛ МЕДИА
ЦИВИЛ МЕДИА е организациска единица и медиумска платформа на ЦИВИЛ – Центар за слобода
GreenCIVIL е веб портал за социјална и еколошка правда

Директор на ЦИВИЛ МЕДИА:
Горан Наумовски
Главен уредник:
Џабир Дерала
Одговорна уредничка:
Биљана Јордановска
Уредувачки колегиум, новинарска екипа и автор(к)и:
Дехран Муратов
Дијана Тахири
Ангела Петровска
Ариан Мехмети
Соработничка екипа:
Арбен Зеќири (новинар, аналитичар)
Атанас Петровски (камера)
Владо Крстевски (монтажа)
Александрос Стаматиу (фотографија)
Јазична редакција:
Наташа Цветковска
м-р Гордана Ацеска
Веб мастеринг и администрација:
Петар Орданоски (Инфопроект)
Филип Петровски
Ермин Климента
Администрација:
Соња Ефтовска, финансиска директорка

КОНТАКТ

This post is also available in: Albanian English