Ние сме медиумите!

niesmemediumite

Ние сме медиумите

Во публикацијата „Ние сме медиумите!ЦИВИЛ објавува искуства, извештаи и извонредни текстови на автори кои пишуваат за слободата на изразувањето, за трансформацијата на медиумите, за македонските состојби, за историјата на граѓанското новинарство...

Публикацијата можете да ја преземете тука.

Green CIVIL

FREE
VIEW