Veprim – Integrim në Veles

Civili e zbaton projektin Veprim – Integrim për mbështetje të reformave demokratike, pjesëmarrjes qytetare, iniciativave të gjelbra dhe vlerave evropiane në Republikën e Maqedonisë.

Punëtoria “Çfarë Maqedonie dua?” me përfaqësues të vetëqeverisjes lokale, organizatave qytetare, iniciativave të gjelbra, partive politike, mediave, aktivistëve dhe qytetareve dhe qytetarëve të interesuar, do të mbahet të enjten (21.06.2018), në sallën e komunës në Veles, me fillim në ora 12.

Në punëtorinë do të prezantohet projekti i Civilit që zbatohet në partneritet me Fondacionin Hajnrih Bell nga Gjermania. Në pjesën punuese të ngjarjes do të hapet diskutim për mundësitë e pjesëmarrjes qytetare në reformat demokratike në nivel lokal dhe nacional. Më tej, vëmendje të veçantë do t’u kushtohet iniciativave dhe strategjive të gjelbra, si dhe çështjeve lidhur me promovimin dhe praktikimin e vlerave evropiane dhe alternativave të gjelbra, para proceseve për integrim të Maqedonisë në BE.

Ekipi i Civilit do të jetë në dispozicion për takime dhe biseda  individuale pas mbarimit të punëtorisë e cila do të zgjasë rreth 2 orë.

This post is also available in: MacedonianEnglish

Green CIVIL

FREE
VIEW