Qeveria nuk ka kohë të kujdeset për ekologjinë në Veles

CIVIL Media i pyeti qytetaret dhe qytetarët e Velesit a kujdeset mjaftueshëm Qeveria për ekologjinë.

“Tani shpejtë i votuam, do të shohim më tej”, thotë një banor i Velesit.

Një qytetare e Velesit vlerëson se nevojiten masa plotësuese. “Çdo herë mundet më tepër dhe më mirë”, thotë ajo.

“Përsëri do të them, çdo gjë varet nga populli, nga vetëdija e popullit”, “Unë shoh për shëndetin tim”, “Qeveria nuk kujdeset për asgjë”, janë disa nga përgjigjet e qytetarëve të Velesit.

Një tjetër banor i Velesit thotë se nuk shihet asnjë efekt nga kujdesi për ekologjinë. “Rrugët janë të ndyta, gjelbërimi mungon, çdo gjë shkon tatëpjetë”, vlerëson ai.

“Unë mendoj se deri tani nuk kanë bërë asgjë. Por mendoj se duhet t’u japim kohë, është ende herët. Besoj se do të rregullohet”, thotë një qytetare.

“Siç është çdo kund në Maqedoni, ashtu është edhe te ne. Edhe më keq! Nuk mund të jap mendim. Sepse, konkretisht, Qeveria për ekologjinë në Veles nuk ka asgjë. Kanë vetëm autoritetet e qytetit, ndërsa kryetari punon dobët. Deri ku do të shkojë, do të shohim, thotë një qytetar tjetër.

Arian Mehmeti

Kamera, montazhi, përpunimi i tekstit: Maja Ivanovska

This post is also available in: Macedonian

Green CIVIL

FREE
VIEW