ФОТО ВЕСТ: Купишта отпадоци во строгиот центар на Скопје

Граѓански новинар ни испрати фотографија од купишта отпадоци во строгиот центар на Скопје, зад Домот на градежниците, со порака: Центар на Скопје, 7:55 часот, 10 август 2018 година. 

Green CIVIL

FREE
VIEW