ЦИВИЛ веќе започна со мониторинг на Референдумот. Еден од набљудувачите одлучи својата рута на набљудување да ја помине на велосипед.


Ја поздравуваме вакавата одлука на набљудувачот кој ниту на ваков ден не заборава да се грижи за животната средина. Му посакуваме убав и успешен ден.

Green CIVIL

FREE
VIEW