Јавна расправа за загадувањето на воздухот

Во Собранието денеска ќе се одржи јавна расправа за загадувањето на воздухот.

Јавната расправа ја свика собраниската Комисија за транспорт, врски и екологија, а на неа се поканети и претставници од различни организации, институции, здруженија и асоцијации кои ќе дадат свои мислења за загадувањето на воздухот.

Green CIVIL

FREE
VIEW