Народе македонски со какви идеи и решенија за загадувањето си ти?

На креативен и духовит начин, Милчо Велјановски, на социјалната мрежа Фејсбук на свој начин го третира проблемот околу загадениот воздух.

Green CIVIL

FREE
VIEW