Идентитетските прашања лишени од национализам (видео)

Промоцијата на публикацијата „Губење на идентитетот или... ?“ ги опфати идентитетските прашања кои во контекст на Преспанскиот договор ја отворија можноста за сериозни политички поделби и тензии.

ЦИВИЛ го започна проектот „Губење на идентитетот или…?“ во партнерство со Фондацијата Хајнрих Бел од Германија со цел деконструкција на националистичките наративи.

Б. Јордановска

Please follow and like us:
Green CIVIL

FREE
VIEW