Несовесни граѓани фрлаат отпадоци во реката Вардар

Во текот на вчерашниот ден во село Стримница, општина Желино, несовесни граѓани фрлаа од мост разни отпадоци од трактор во реката Вардар.

Видеото го објави граѓанското здружение „Еко герила“ од Тетово и бара да се најдат сторителите.

Please follow and like us:

This post is also available in: Albanian

Green CIVIL

FREE
VIEW