Скопје бај најт – разгледница од граѓанските новинари

Граѓанскиот новинар В. К. ни испрати фотографија од преполни контејнери на улица Борка Талески, во близина на Романската амбасада. „Скопје бај најт. А да ги рециклираме градските власти, наместо ѓубрето? Ракавиците на Шилегов… тешко ова ќе го соберат…“ – гласи пораката во прилог на оваа фотографија.

ЦИВИЛ Медиа и Граѓански објектив се место за граѓанските новинарки и новинари, каде што тие можат да споделат информации, вести и коментари за настаните во нивното опкружување, без цензура.

Please follow and like us:
Green CIVIL

FREE
VIEW