Покрај када, од Охридско езеро се извади и вреќа со плочки

Неодамна нуркачите од нуркачкиот центар „Акватек“ од водите на Охридското Езеро извадија када, што впрочем беше само дел од пообемното количество градежен шут кој несовесни граѓани го фрлиле во водите на езерото, јавува МЕТА.

Откако ја извадија од езерото, кадата се уште стои на плажата Сараиште во центарот на Охрид и чека да биде подигната.

Викендов членот на нуркачкит центар „Акватек“, Никола Паскали извади и вреќа со плочки која уште мината година минатата година беше лоцирана исто така во езерските води.

Green CIVIL

FREE
VIEW