CIVILi dhe Ardhmëria e gjelbër në qendër të Shkupit

CIVIL – Qendra për liri, nesër me fillim në ora 11, në qendër të Shkupit (para vendkalimit Paleta) në info-stendë para qytetarëve do ta prezantoj projektin “Ardhmëri e gjelbër”.

Ky projekt është i dedikuar vlerave të gjelbra, drejtësisë sociale dhe antionacionalizmit.

Në info-stendë qytetaret dhe qytetarët do ta kenë mundësinë të njoftohen me qëllimet dhe idetë e këtij projekti, me atë se si këta vlera në të vërtetë ndërmjet vetes lidhen dhe krijojnë një tërësi ndaj të cilës duhet të synoj shteti dhe shoqëria jonë.

Krahas karakterit informative të këtij info-stendi, qytetare(ë)t mund t’i shpërndajnë edhe mendimet e tyre dhe propozimet konkrete në këta tema.

Projekti “Ardhmëri e gjelbër”, CIVILi e zbaton në bashkëpunim me Hajnrih Bell – Sarajevë.

 

CIVIL ekipi për komunikata

Please follow and like us:

This post is also available in: Macedonian English

Green CIVIL

FREE
VIEW