ЦИВИЛ пред жителите на Центар со „Зелена иднина“

ЦИВИЛ продолжува со активностите во рамките на проектот „Зелена иднина“ и утре ( четврток) 12 септември, со поставување на инфо штанд пред преминот Палета во центарот на Скопје, во 12 часот.

Екипата на ЦИВИЛ ќе го претстави проектот „Зелена иднина“ пред граѓаните, запознавајќи ги со целите и идеите на проектот – зелени вредности, социјална правдаи и антинационализам.

Покрај информативниот карактер на инфо-штандот, граѓан(к)ите можат да ги споделат и своите размислувања и конкретни предлози на овие теми.

Проектот „Зелена иднина“, ЦИВИЛ го спроведува во соработка со Хајнрих Бел – Сараево.

 

ЦИВИЛ тим за комуникации

Please follow and like us:
Green CIVIL

FREE
VIEW