Смарт контејнери, Скопје смарт сити и Скопје Велоград, сѐ во едно!

„Иницијатива1“ на Твитер објави фотографии и видео каде што се гледа дека и на велосипедските патеки има ѓубре. Несовесните граѓан(к)и наместо сметот да го фрлат во новите контејнери, тие го оставаат на велосипедската патека.

„Смарт контејнери, Скопје смарт сити и Скопје Велоград, сѐ во едно“, пишува во објавата на „Иницијатива1“.

Д.М.

Please follow and like us:
Green CIVIL

FREE
VIEW