Прес-конференција на премиерот Спасовски, вицепремиерите Шекеринска и Османи и министерот Димитров

Прес конференција на претседателот на Владата на Република Северна Македонија Оливер Спасовски, заменичката на претседателот на Владата и министерка за одбрана Радмила Шекеринска, заменик на претседателот на Владата задолжен за европски прашања Бујар Османи и министерот за надворешни работи, Никола Димитров.

Please follow and like us:
Green CIVIL

FREE
VIEW