Прес-конференција на вицепремиерката Царовска, министрите Бектеши и Ангеловска и гувернерката Ангеловска-Бежоска

Прес конференција на заменик на претседателот на Владата на Република Северна Македонија, задолжена за економски прашања и за координација со економските ресори, Мила Царовска, министерот за економија, Крешник Бектеши, министерката за финансии Нина Ангеловска и гувернерката на Народната банка на Република Северна Македонија, Анита Ангеловска-Бежоска  за превенција и препораки за заштита од корона вирусот.

Green CIVIL

FREE
VIEW