Зоран Кардула: Да го обоиме светот во зелено

ЦИВИЛ  и Зелен ЦИВИЛ покрена иницијатива за зелените вредности, социјалната правда и антинационализмот во рамки на проектот „Зелените доаѓаат“ за промоција и за подобрување на  јавната перцепција, знаењето и начините за акција кои ќе го поддржат концептот на општество што ги почитува и негува зелените вредности, социјалната правда и антинационализмот.

Зоран Кардула, активист за човекови права и дизајнер на креативен начин упати порака дека е време да го обоиме светот во зелено.

Да го обоиме светот во зелено, илустрација Зоран Кардула


„Зелените доаѓаат“ е проект што ЦИВИЛ го спроведува во соработка со Фондацијата Хајнрих Бел.
Please follow and like us:
Green CIVIL

FREE
VIEW