Љубовта веќе не нè грее доволно - протест во Скопје против поскапувањето на струјата

Протестите против поскапувањето на струјата продолжуваја во Скопје со болакди на раскрсниците кај Мавровка и Палом Бјанка од 14 до 16 часот.

Конфедерацијата на синдикатите својот протест ќе го започнат во 13:30 пред нивните канцеларии и ќе се приклучат кон блокадите.

Во Прилеп протестниот марш ќе започне во 19 часот на плоштадот „Методија Антонов Ченто“, во Битола во 19 часот пред Фонтаната  кај Музејот.

Фотографиите се од блокадата кај Палома Бјанка.

 

Фотографии: Кирил Михаилов

Please follow and like us:
Green CIVIL

FREE
VIEW