Зоран Кардула: Заедно против национализмот

Заедно против национализмот е пораката што илустративно ја упатува графичкиот дизајнер и активист Зоран Кардула, како дел од заедничките заложби за промоција и за подобрување на јавната перцепција, знаењето и начините за акција кои ќе го поддржат концептот на општество што ги почитува и негува зелените вредности, социјалната правда и антинационализмот.

Заедно против национализмот, илустрација Зоран Кардула

 

ЦИВИЛ  и Зелен ЦИВИЛ покренаа иницијатива за зелените вредности, социјалната правда и антинационализмот во рамки на проектот „Зелените доаѓаат“.


„Зелените доаѓаат“ е проект што ЦИВИЛ го спроведува во соработка со Фондацијата Хајнрих Бел.

This post is also available in: English

Green CIVIL

FREE
VIEW