Инфштанд „Зелените доаѓаат“ на плоштад „Слобода“ (Галерија)

Зелениот караван на ЦИВИЛ започна денеска од Скопје, со инфо штанд на плоштад Слобода.  Зелениот караван на ЦИВИЛ е посветен на промоција и јакнење на јавната свест за зелените вредности, социјалната правда и антинационализмот.

Green CIVIL

FREE
VIEW