Зелен поимник: Феминизам, движења за мир и за социјална правда – сродни зелени движења

„Секогаш имајте на ум дека луѓето не се борат за идеи, за некои работи во нечија глава. Луѓето се борат да добијат материјални придобивки, да живеат подобро и во мир, да напредуваат во животот, да обезбедат иднина за своите деца “- Амилкар Кабрал

Green CIVIL

FREE
VIEW