Каде е проектот за бесплатен јавен превоз со 250 еко-автобуси?

Ако има проект, зошто не го покаже за да видиме колку ќе чини бесплатниот превоз со 250 еко-автобуси и кога ќе биде реализиран. Секој проект има буџет, план и рокови за реализација. И автори.

Green CIVIL

FREE
VIEW