• Акција – Интеграција во Штип

    ЦИВИЛ го спроведува проектот Акција – Интеграција за поддршка на демократските реформи, граѓанското учество, зелените иницијативи и европските вредности во Република Македонија. Работилницата „Каква Македонија сакам?“ ...