Onlajn broshurë e CIVIL për keqpërdorimet e drejtësisë sociale

CIVIL – Qendra për Liri ka publikuar analizë për keqpërdorimet e drejtësisë sociale për qëllime zgjedhore e cila doli nga projekti “Premtime dhe keqpërdorime”, që realizohet në bashkëpunim me Fondacionin “Hajnrih Bell”- zyra në Sarajevë.

14890523_1773477196242775_527879723448136537_o

Përfundimet dhe analizat të cilat do ti publikojë CIVIL edhe në këtë projekt, mes tjerash, janë të bazuara në raportet e monitorimit të CIVIl në projektet për monitorim zgjedhor “Përpara!”, i financuar me mjete gjermane nga Pakti për stabilitet, i Evropës Juglindore, dhe “Vëzhgojmë”, i financuar nga Ambasada e SHBA, si dhe artikujt e qytetareve dhe qytetarëve gazetarë në projektin “Objektivi qytetar”, i financuar nga National Endowment for Democracy.

M.I.

This post is also available in: Macedonian

Green CIVIL

FREE
VIEW