Астрит Истрефи, Балкан Форум: Руската пропаганда на Балканот е загрижувачка, а заканите за бомби еден ден нема да бидат само закани

Астрит Истрефи, Балкан Форум: Руската пропаганда на Балканот е загрижувачка, а заканите за бомби еден ден нема да бидат само закани

„Балкан форум“ е регионална иницијатива за унапредување на одржлив и партиципативен развој на земјите од Балканот како ефикасен корисник на...

Read more

Нуредини: Зелена транзиција е наш приоритет, но е потребна техничка поддршка за да ги постигнеме целите на Европа за 2030 и 2050

Нуредини: Зелена транзиција е наш приоритет, но е потребна техничка поддршка за да ги постигнеме целите на Европа за 2030 и 2050

Министерот за животна средина и просторно планирање Насер Нуредини учествува на годишниот состанок на Иницијативата за региони со јаглен во транзиција за...

Read more

Комитетот за правата на детето при ОН со низа забелешки и препораки за начинот на справување на државата со дискриминацијата

Комитетот за правата на детето при Обединетите Нации (ОН), ги објави завршните согледувања за Република Северна Македонија, поздравувајќи ги различните...

Read more

Тренчевска: Згрижувачките семејства даваат резултати, децата без родители и родителска грижа растат во семејна атмосфера

Министерката за труд и социјална политика Јованка Тренчевска денеска го посети згрижувачкото семејство Гошеви кое има згрижено три деца, на...

Read more

МТСП за малолетниците што собираат отпад во Шуто Оризари вели случаите на злоупотреба да се пријават во подрачното одделение за социјална заштита, Шуто Оризари нема пријавено ниту еден

Редакцијата на Зелен ЦИВИЛ вчера се обрати до Министерството за труд и социјална политика за коментар или образложение на изјавата...

Read more

Тренчевска: Социјалното претприемништво води до повеќекратни социјални решенија и отворање на работни места

Министерката за труд и социјална политика, Јованка Тренчевска  во рамки на престојот на Република Полска, го посети социјалното претпријатие АРКА, кое...

Read more

Астрит Истрефи, Балкан Форум: Руската пропаганда на Балканот е загрижувачка, а заканите за бомби еден ден нема да бидат само закани

Астрит Истрефи, Балкан Форум: Руската пропаганда на Балканот е загрижувачка, а заканите за бомби еден ден нема да бидат само закани

„Балкан форум“ е регионална иницијатива за унапредување на одржлив и партиципативен развој на земјите од Балканот како ефикасен корисник на...

Read more

Нуредини: Зелена транзиција е наш приоритет, но е потребна техничка поддршка за да ги постигнеме целите на Европа за 2030 и 2050

Нуредини: Зелена транзиција е наш приоритет, но е потребна техничка поддршка за да ги постигнеме целите на Европа за 2030 и 2050

Министерот за животна средина и просторно планирање Насер Нуредини учествува на годишниот состанок на Иницијативата за региони со јаглен во транзиција за...

Read more

This post is also available in: AlbanianEnglish

Latest News

Page 1 of 207 1 2 207
Green CIVIL

FREE
VIEW