Архиви

Campus Tours

What's in the Class

Реџепи: Социјалната политика не е само милостина за социјално загрозените

„Планираме е да ја претставиме т.н. социјална картичка, којашто ќе овозможи, преку софтверски систем, податоците на лица кои добиваат финансиска поддршка, во зависност од нивната ситуација, да може да бидат проверени на транспарентен...

Read more

Latest news

Иновација за гаснење пожар на литиумски батерии на македонската компанија ВЕДА, победник на светски натпревар на американското Министерство за одбрана

Домашната компанија ВЕДА  е добитник на прва награда на меѓународен натпревар за иновации поддржан од Министерството за одбрана на САД. Производот за сузбивање на пожар од литиумски батерии (Fire Suppression Solution for Li –Ion Battery) на скопската компанија ВЕДА е добитник на првата награда...

Read more
Green CIVIL

FREE
VIEW